Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma'da EUROCUP heyecanı başlıyor

Bandırma

2014-2015 Eurocup sezonu Bandırma`da dev bir maçla start alıyor.

2014-2015 Eurocup sezonu Bandırma`da dev bir maçla start alıyor. Eurocup E Grubunda Litvanya`nın Lietuvos Rytas, İsrail`in Hapoel Jerusalem, Rusya`nın Krasny Octyabr, Sırbistan`ın Partizan ve Romanya`nın CSU Asesoft takımları ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek olan yeşil-turunculu ekip, ilk maçında seyircisi önünde Hapoel Jerusalem`i ağırlayacak.
Sezona Eurocup`ta mutlak başarı hedefi ile başlayan Banvit E grubunda birbirinden güçlü takımlar ile ilk dört sıra için mücadele verecek. Özellikle kendi saha ve seyircisi önünde kayıp yaşamak istemeyen yeşil-turunculu ekip muhteşem Bandırma seyircisinin desteğini bekliyor. Rakip İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem ise bu sezon Euroleague Elemelerinde mücadele etmiş ilk turda Cez Nymburk takımını mağlup ettikten sonra yarı finalde Unics Kazan takımına mağlup olarak yoluna Eurocup`ta devam etme hakkı kazanmıştı.
Eurocup E grubunda oynanacak diğer karşılaşmalarda Rusya`da Krasny Octyabr, CSU Asesoft takımını ağırlarken, Litvanya`da Lietuvos Rytas ile Partizan kozlarını paylaşacak.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı